Appetite Killer 1000g

Proteinové nápoje, bílkoviny s obsahem do 65% proteinů, bílkovin do 2000g

+ 1 volitelný dárek v hodnotě až 169 Kč
ukázat dárky
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
Druh Cena Množství
mango
skladem
příchut mango 997 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu Appetite Killer 1000g

Podrobný popis
Appetite Killer 1000g

Existují desítky studií, které potvrzují, že zvýšený příjem bílkovin a vlákniny vede k redukci hmotnosti, tukové tkáně, optimalizace inzulinové citlivosti i metabolismu. Vyšší příjem bílkovin a vlákniny navíc působí ještě dalším způsobem, a tím je celkové zvýšení sytosti, což vede k nižšímu kalorickému příjmu, který je klíčový pro hubnutí. Vláknina navíc zpomaluje trávení, to pomáhá udržovat zdravou hladinu cukru, což se vám může hodit v boji proti přejídání.

Většina jedinců má při svých snahách o hubnutí mizerný příjem bílkovin a vlákniny. Proto jsme přišli s revolučním a jednoduchým produktem Appetite Killer, který působí v několika směrech a při správném užívání vám umožní dosahovat stabilních a dlouhotrvajících výsledků při redukci hmotnosti a optimalizaci zdraví.

Vědecky prokázáno: Vysoký příjem bílkovin podporuje redukci hmotnosti!

Výzkumy s důrazem na vysoký příjem bílkovin prokázaly jejich vliv na snížení hmotnosti a tuku1. Hned několik studií zjistilo, že zvýšení příjmu bílkovin podporuje hubnutí. Byla provedena šestiměsíční studie2, která zahrnovala 15 mužů a 50 žen s nadváhou nebo obezitou. Skupina s vysokým příjmem bílkovin ztratila v průměru o 43 % více tuku než skupina s vysokým příjmem sacharidů. Další studie publikovaná v časopise Nutrients zjistila, že strava s vysokým obsahem bílkovin je lepší pro úbytek tuku spíše než strava s nízkým glykemickým indexem. Studie také ukazují, že bílkoviny mohou pomoci stabilizovat hladinu krevního cukru, čímž snižují chuť k jídlu a hladu, které mohou vést k záchvatovitému přejídání.3 Je to tím, že bílkoviny tělo tráví déle, což pomáhá udržovat pocit sytosti po delší dobu. Tím se i snižují pocity, které nás mohou dovést ke konzumaci nezdravých potravin, což způsobuje náhlé zvýšení hladiny krevního cukru.

Stabilizace hladiny krevního cukru je klíčová pro efektivní hubnutí

Vysoká hladina krevního cukru může bránit úbytku hmotnosti, protože nadměrný inzulín vytvářený v důsledku přebytku cukru v těle signalizuje, že organismus má dostatek energie a místo spalování tuků začne tuk ukládat. Navíc dlouhodobě vysoká hladina inzulinu může vést k inzulínové rezistenci, stavu, kdy jsou buňky méně citlivé na inzulín. Inzulínová rezistence je spojovaná s nadváhou či obezitou a je rizikovým faktorem pro vývoj diabetu typu 2. Udržování hladiny cukru v krvi ve zdravém rozmezí pomáhá tělu zpracovávat sacharidy a bílkoviny pro energii, namísto jejich ukládání ve formě tuku. Výsledky studií tedy naznačují, že kombinace dostatečného příjmu vlákniny a bílkovin je účinným způsobem, jak dosáhnout stabilní hladiny krevního cukru a podpořit hubnutí.3,4

Vědecky prokázáno: Vláknina před sacharidy předchází zvýšení krevního cukru po jídle

Studie zkoumala vliv příjmu vlákniny před příjmem sacharidů5 a zjistila, že tímto postupem významně snížíme zvýšení hladiny krevního cukru po jídle. Ze studie tedy vyplývá, že po jídle nedojde k tak velkému výkyvu krevního cukru, jako kdybychom vlákninu vynechali. Studie z roku 2018 také prokázala, že vyšším příjmem vlákniny přes den jsme schopni dosahovat nižších hladin krevního cukru nalačno. Vláknina také pomáhá zvyšovat pocit sytosti, a tím podporuje hubnutí. Navíc zpomaluje trávení, což pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru. Ve chvíli, kdy je hladina krevního cukru stabilní, nemáme chuť na různé nezdravé potraviny, a tím i konzumací vlákniny předcházíme nezdravému přejídání. Navíc podpoří zdraví střev a snižuje riziko onemocnění trávicího traktu.

Co je to termický efekt a proč jsou důležité bílkoviny při hubnutí?

Bílkoviny mají vysokou termickou hodnotu. To znamená, že tělo na jejich trávení musí vynaložit větší množství energie. A vyšší výdej energie = rychlejší hubnutí. Při konkrétním příkladu: pokud byste snědli hovězí steak, který má 250 kalorií, můžete očekávat, že vaše tělo spálí přibližně 50 až 75 kalorií jen na jeho trávení. To je ovšem pouze hrubý odhad a skutečné množství spálených kalorií se může lišit v závislosti na různých faktorech, včetně vašeho individuálního metabolismu. Studie prokázaly6, že vyšší příjem bílkovin zvyšuje termogenní efekt (jejich trávení vyžaduje více energie) a také zvyšuje pocit sytosti. To má za následek snížení tělesné hmotnosti a tuku. Navíc jsou bílkoviny více sytící než tuky nebo sacharidy, což vede k celkově menšímu příjmu kalorií.

Nápoj plný bílkovin a vlákniny zamezí přejídání

Chutě k jídlu a časté jezení, bez pocitu hladu, může mít několik příčin. Nejčastější je nedostatek bílkovin a vlákniny. Pokud se vám nedaří zhubnout, může to být nedostatkem těchto dvou živin. BrainMax Appetite Killer je lahodný nápoj, který zasytí, zažene chutě k jídlu, zároveň má hladkou konzistenci a výborně chutná.

Proč právě Appetite Killer?

  • Zdroj kvalitních bílkovin a vlákniny.
  • Stabilní hladina krevního cukru.
  • Žádné inzulinové výstřely.
  • Doplní důležité živiny a tím odbourá potřebu se přejídat.
  • Nenáročná a rychlá příprava.
  • Žádná umělá sladidla.
  • Slazeno pouze stévií a přírodním aroma.
  • Vláknina podpoří trávení a zdraví střev.
  • Syrovátkový protein z mléka volně pasoucích se krav.

Nativní syrovátkový protein s 15 g bílkovin v každé dávce!

Pod označením nativní syrovátkový protein si můžete představit výrobní proces, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt, který jako první z mléka vzniká. Navíc u proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i větší množství aminokyselin.

  • BIO nativní syrovátkový izolát a koncentrát.
  • 15 g bílkovin z těch nejlepších zdrojů.
  • Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích krav krmených trávou.
  • Syrovátka ve své přírodní podobě jako v mléku.
  • Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.

V každém nápoji najdete 11 g vlákniny

Denní doporučené množství vlákniny je pro dospělé 30 g denně. V nápoji jsme využili psyllium. Psyllium je vláknina, která v žaludku zvětší svůj objem, vytvoří gelovitou hmotu a zajistí pocit sytosti. Vláknina má na naši chuť k jídlu, potažmo hubnutí, velký vliv. Jestliže konzumujeme dostatek vlákniny, cítíme se po delší dobu sytí a nemáme potřebu se neustále dojídat. Takže dostatečným příjmem vlákniny takto jednoduše můžeme snížit svůj kalorický příjem během dne. Vláknina navíc podporuje funkce střev a to, aby potrava správně procházela střevy. Stimuluje peristaltiku tím, že přidá na objemu, čímž roztahuje střevní stěny.

Slazeno stévií

Stévie je přírodní sladidlo, které je až 300 krát sladší než cukr. Neobsahuje žádné kalorie a navíc nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Oproti syntetickým umělým sladidlům nemá negativní dopad na střevní mikrobiom.

Vyhněte se vláknině v kombinaci s doplňky stravy

Doporučujeme neužívat spolu s ostatními minerály, vitamíny ani léky. Vláknina působí velmi rychle a bere s sebou vše. Jiné doplňky stravy tak nemají čas se dostatečně vstřebat. Od užívání ostatních vitamínů a minerálů doporučujeme alespoň 2 hodinový odstup. Totéž platí u potravin bohatých na vlákninu, jako jsou luštěniny, brukvovitá zelenina nebo semínka. Pokud se dosud ve vašem jídelníčku potraviny s obsahem vlákniny objevovaly pouze sporadicky, i navyknutí na její konzumaci mohou provázet některé z potíží, jako je nadýmání nebo pocit plného žaludku. Tyto potíže by měly postupně odeznít.

SLOŽENÍ

Appetite Killer 1000g

obsahuje: (29 %) psyllium*, (26 %) nativní syrovátkový izolát, (26 %) nativní syrovátkový koncentrát, přírodní mango aroma, (4 %) jablečný pektin, kyselina citronová, sladidlo: steviol-glykosidy. *produkt z ekologického zemědělství.

DÁVKOVÁNÍ

Appetite Killer 1000g

30 minut před prvním velkým jídlem nebo večeří smíchejte jednu odměrku s vodou. Můžete také užívat místo snídaně. Cíl je zvýšení sytosti před jídlem a udržet po velkém jídle optimální hladinu cukru bez velkých výkyvů, které by v průběhu dne mohly způsobit přejídání.

UPOZORNĚNÍ

Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Průměrné nutriční informace
MANGO ve 100 g v 1 dávce 35 g
Energetická hodnota 1211 kJ (14%*) 423,85 kJ (5%*)
Energetická hodnota 289 kCal (14%*) 101,15 kCal (5%*)
Bílkoviny - proteiny 43,04 g (86%*) 15,06 g (30%*)
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 14,68 g (6%*) 5,14 g (2%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 4,90 g (5%*) 1,72 g (2%*)
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Tuky 0,22 0,08
Průměrné nutriční informace
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g (3%*) 0,21
Průměrné nutriční informace
z toho nasycené mastné kyseliny


nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku.


Mastné kyseliny s C4 – C10

Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1]


Mastné kyseliny s C12 – C16

Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL.

Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií.

Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu.

Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu.


Kyselina stearová

Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu.

Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu.


Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem.


Nasycené mastné kyseliny

Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH
otaznik
Vláknina 30,08 g 10,53 g
Průměrné nutriční informace
Vláknina


Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol.
otaznik
Sůl 0,45 g (8%*) 0,16
*) Referenční hodnoty příjmu
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 28
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 1050 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava, Česká republika
Uvádí na trh:
Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava, Česká republika
Měrná cena
mango 99.7 Kč / 100 g
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi BrainMax - Appetite Killer 1000g

Ke zboží Appetite Killer 1000g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

 

 
home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Proteiny, bílkoviny, protein > do 65% proteinů, bílkovin > do 2000g > Appetite Killer 1000g
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos