Životabudič 50ml

Kofein, Caffeine, Coffitime, Guarana, ATP Energy

Druh Cena Množství

dostupnost na dotaz
59 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu Životabudič 50ml

Podrobný popis
Životabudič 50ml

Jedinečný životabudič vám dodá pořádnou dávku energie, povzbudí mysl a vy se budete cítit prostě skvěle. Je složen pouze z těch nejúčinnějších přírodních surovin, jako je například ženšen, maca či guarana, které zaručeně podpoří váš fyzický a psychický výkon. Jedna malá lahvička, jeden velký zázrak. 

Jednotlivé suroviny a jejich výhody

Ženšen 

Ženšen se široce používá ke zvýšení energie (působí proti únavě, ač neobsahuje kofein). Zlepšuje pocit tělesné i duševní pohody a životní síly a zvyšuje jak duševní, tak fyzickou výkonnost. Působí  jako antioxidant, pomáhá také  bojovat se škodlivým vlivem stresu. Zlepšuje duševní funkce, zlepšuje krátkodobou i dlouhodobou paměť, zvyšuje soustředění a pozornost.

Maca

Je známá svým obsahem biologicky aktivních látek, které ji propůjčují její jedinečné vlastnosti. Stejně tak ale patří i mezi adaptogeny, což jsou látky, které mohou pomoci lépe zvládat stres a zvýšit odolnost organismu. Samotná maca je pak ve světě užívána také lidmi, kteří usilují o podporu a zlepšení sexuálního života, fyzické a duševní výkonnosti, vitality nebo by rádi zvedli úroveň pociťované energie.

Guarana 

Guaranu najdete díky obsahu kofeinu (4 - 6x více kofeinu než kávová zrna) ve většině energetických nápojů. Guarana přispívá ke schopnosti lépe se učit, zapamatovat si informace, lépe se soustředit, zvládat složité úkoly a udržuje duševní energii. Guarana může podpořit hubnutí zrychlením metabolismu, a tedy rychlejším pálením kalorií. Denní dávka guarany stimuluje metabolismus až na 12 hodin a to i v klidovém stavu, kdy člověk nezvyšuje fyzickou zátěž a výkon.

Zázvor 

Zázvor obsahuje spoustu důležitých látek, díky kterým je často využíván v lidovém léčitelství. Podporuje redukci váhy, má významné protizánětlivé účinky a stimuluje krevní oběh. Zázvor také pomáhá při nachlazení a chřipce, přináší úlevu od dýchacích potíží.

Extrakt ze zeleného čaje

Zelený čaj se často se řadí mezi jednu z nejzdravějších potravin na světě. Pití zeleného čaje drží náš mozek ve výborné kondici, a to nejen z krátkodobého hlediska, ale také z toho dlouhodobého. Má protizánětlivý efekt, vyrovnává hladinu cholesterolu a krevní tlak, a dokonce je prospěšný pro pokožku či dutinu ústní. Tein nám zajistí povzbuzení organismu a příval energie na delší dobu. L-theanin navodí pocit uvolnění, podnítí správné fungování nervové soustavy, a rovněž bojuje proti únavě a bolestem hlavy a krku. 

Kajenský pepř

Kajenský pepř je kuchyňská ingredience, která nemá s pepřem vůbec nic společného. Jedná se totiž o prášek z chilli papriček Cayenne.

Beta alanin

Beta alanin je aminokyselina, která zvyšuje zásoby karnosinu. Karnosin je pufrovací činidlo, které pomáhá zmírňovat únavu. Dlouhodobé užívání beta‑alaninu dokáže primárně zlepšit výkon ve vysoce intenzivních sportech. 

SLOŽENÍ

Životabudič 50ml

obsahuje: Voda, čekanková vláknina, beta-alanin (1 000 mg), maca peruánská (500 mg), guarana (400 mg, z toho kofein 88 mg), ženšen pravý (250 mg), zázvorový prášek (100 mg), bezvodý kofein (90 mg), extrakt ze zeleného čaje (22 mg, z toho kofein 2 mg), vitamin B3 (16 mg, 100% RHP), extrakt z kajenského pepře (2,2 mg, z toho kapsaicin 11 μg), extrakt z černého pepře (1,3 mg), regulátory kyselosti: kyselina citronová, kyselina jablečná, kyselina vinná, antioxidant: kyselina askorbová, přírodní aroma, sladidlo: steviol-glykosidy.

DÁVKOVÁNÍ

Životabudič 50ml

Jednu lahvičku denně (50 ml) před psychickým či fyzickým výkonem. 

UPOZORNĚNÍ

Před použitím pořádně protřepejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nepoužívejte před spánkem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. 

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 80 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
NATURALPROTEIN s.r.o. © Studentská 480 / 27B, Karlovy Vary, 360 07
Uvádí na trh:
NATURALPROTEIN s.r.o. © Studentská 480 / 27B, Karlovy Vary, 360 07
Měrná cena
Životabudič 50ml 118 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi Natural Protein - Životabudič 50ml

Ke zboží Životabudič 50ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Kofein, Guarana, Taurin, Inosin > kofein, caffeine, guarana > Životabudič 50ml
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos