White chocolate flavoured sauce 350gOmáčky a sirupy |
||||||||||||
|
||||||||||||
Chci ještě lepší cenu
|
Další informace k produktu White chocolate flavoured sauce 350g
OstroVit White Chocolate Sauce je lahodná omáčka rozplývající se v ústech, která neobsahuje přidaný cukr. Jedna porce produktu dodá tělu pouze 1 kcal, což z polevy dělá mimořádnou a chutnou alternativu k vysokoenergetickým produktům tohoto typu. Jde o lahodný doplněk k dezertům, palačinkám, dietním dortům a sladkým svačinám, který dodá pokrmům vůni bílé čokolády a zároveň tělu nedodá zbytečné kalorie!
Bez přidaného cukru - Výrobek obsahuje nízkoenergetické sladidlo, kterým je sukralóza, která přispívá ke snížení energetického obsahu stravy.
Nízkoenergetická – 1 porce produktu dodá tělu pouze 1 kcal.
Zdroj nerozpustné vlákniny - Omáčka obsahuje přídavek přírodní bambusové vlákniny, která zajišťuje požadovanou konzistenci výrobku a navíc pečuje o pocit sytosti.
Účinnost - Jedno balení produktu je 60 porcí lahodné polevy.
Pohodlná forma - Omáčka je umístěna v šikovné lahvičce, která umožňuje přesné dávkování polevy.
Všestranné použití - Výrobek se skvěle hodí k dezertům a palačinkám. Omáčka poslouží i jako doplněk k dietním koláčům nebo sladkým svačinám.
OstroVit White Chocolate Sauce - dekadentní hostina bez přidaného cukru
Bílá čokoláda je cukrovinka na bázi kakaového másla, která neobsahuje kakaový prášek. Na rozdíl od klasické, tmavé čokolády se vyznačuje světlou barvou, která však nijak neovlivňuje její chuť - Bílá čokoláda je také velmi oblíbená a znají ji všichni milovníci sladkého. Je však zdrojem značného množství kalorií, tuků a monosacharidů... Naštěstí přichází s pomocí OstroVit Omáčka s příchutí bílé čokolády - nízkoenergetická poleva, která je skvělou alternativou ke klasickým, vysoce kalorickým čokoládovým výrobkům. Jedná se o výrobek, který neobsahuje tuk a přidaný cukr. Jde o sladkou omáčku, jejíž porce dodá tělu pouze 1 kcal!
OstroVit omáčka s příchutí bílé čokolády je ideální pro lidi, kteří dodržují dietní omezení. Je to originální řešení i pro uvědomělé nadšence do sladkého. Je to produkt, který skvěle chutná jako doplněk k palačinkám nebo dietnímu pečivu. Omáčka z bílé čokolády také dokonale podtrhne vůni zmrzliny nebo dezertů. Je to skvělý způsob, jak uspokojit touhu po „něčem malém“, aniž byste tělu dodávali zbytečné kalorie.
SLOŽENÍ
White chocolate flavoured sauce 350g
obsahuje: viz. tabulka parametrů
DÁVKOVÁNÍ
White chocolate flavoured sauce 350g
Užívejte dle potřeby
UPOZORNĚNÍ
Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
ve 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 75 kJ (1%*) | ||
Energetická hodnota | 18 kCal (1%*) | ||
Bílkoviny - proteiny | 1,3 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace Bílkoviny - proteiny Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin. Doporučené formy pro svalový objem: Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda ) Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1 Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání. Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy: Kaseinát vápenatý, micelární kasein Mléčný izolát Sojový izolát Kombinace uvedených složek Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty: - Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny - Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin. Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů. Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ... Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip. |
|
Sacharidy - uhlohydráty | 2,5 g (1%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
|
z toho cukry | 2,3 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Celková hmotnost včetně obalu | 380 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. |
---|---|---|
Sazba DPH | 12 % | |
Adresa výrobce: OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska |
||
Uvádí na trh: Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň |
White chocolate flavoured sauce 350g | 19,43 Kč / 100 g |
---|
Ke zboží White chocolate flavoured sauce 350g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce