Pump nitro shot 100ml

Nitric Oxide, Nitrix, směsi s Nitric Oxidem tekuté a gely

Druh Cena Množství
grapefruit
skladem
příchut grapefruit 55 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu Pump nitro shot 100ml

Podrobný popis
Pump nitro shot 100ml

Účinná předtréninkovka s příchutí grapefruitu a 10 látkami, které podpoří výkonnost, dodají energii a sílu na trénink.

Aktivní látky:

  • L-citrulin malát působí antioxidačně, chrání svaly při cvičení, pomáhá zvýšit účinek svalové pumpy díky zvýšené syntéze oxidu dusnatého.
  • Glycerol ovlivněním rovnováhy vody a elektrolytů podporuje buněčnou hydrataci, čímž napomáhá ke zvýšení pocitu svalové pumpy.
  • L-arginin alfa-ketoglutarát podporuje regeneraci, pomáhá zvýšit prokrvení svalů a urychlit regeneraci tkání a svalů při fyzické námaze.
  • Beta-alanin oddaluje únavu při vysoce intenzivním cvičení.
  • Taurin dokáže ovlivnit výkonnost organismu a zvýšit spalování tuků, podporuje činnost svalů včetně srdečního svalu, brzdí procesy katabolismu ve svalech, působí neuroprotektivně.
  • Bezvodý kofein dodává energii, dokáže zlepšit soustředění, snižuje pocit únavy a vyčerpání a prodlužuje dobu soustředění.
  • L-theanin podporuje kognitivní funkce těla.
  • Extrakt z řepy DER 4:1 dokáže zlepšit oběhovou a dýchací kapacitu těla a zvýšit syntézu oxidu dusnatého, což následně zvyšuje účinnost průtoku krve a okysličení svalů.
  • Vitamín B6 podporuje přeměnu aminokyselin a sacharidů, podílí se na syntéze serotoninu a adrenalinu, díky čemuž podporuje činnost nervové soustavy a pomáhá snižovat pocit únavy.

SLOŽENÍ

Pump nitro shot 100ml

obsahuje: Voda, L-citrulin malát, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy 20%, glycerol, L-arginin alfa-ketoglutarát, L-arginin, beta-alanin, taurin, extrakt z kořene řepy (Beta vulgaris L.) DER 4:1, kofein bezvodý, L-theanin, aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K; konzervační látky: sorban draselný, benzoan sodný; pyridoxin hydrochlorid (vit. B6).

DÁVKOVÁNÍ

Pump nitro shot 100ml

1 lahvičku denně.

Vitamíny a minerály
GRAPEFRUIT ve 100 ml
Vitamín B6 - pyridoxin 1,4 mg (100%*)
Vitamíny a minerály
Vitamín B6 - pyridoxin


Větší množství vitamínu potřebují lidé, kteří mají velký přísun bílkovin (profesionální sportovci), ženy, které berou hormonální antikoncepci. Svalová fosforylasa váže 70-80% celkového množství vitamínu B6 v lidském těle.

Vitamin B6, pyridoxin, se skládá ze tří forem - pyridoxinu, pyridoxalu a pyridoxaminu. Patří do skupiny ve vodě rozpustných vitaminů B a je nesmírně důležitý jako koenzym pro řadu metabolických (dekarboxylačních a transaminačních) přeměn v těle. Používá se jako prevence nedostatku vitaminu z potravy, při zvýšené potřebě vitaminu u těhotných a kojících žen, pak k léčbě sníženého množství pyridoxinu v těle, což se projevuje především zvýšenou nervosvalovou dráždivostí vedoucí u dětí až ke křečem, mazotokovými změnami kůže, záněty sliznice dutiny ústní. Účinná je jeho aplikace také při chudokrevnosti a při nervových obtížích. Jako doplňková látka se používá také při toxických projevech ozáření a při dlouhodobé terapii perorálními antikoncepčními přípravky, penicilaminem, isoniazidem a hydralazinem. Nepodáváme při přecitlivělosti na pyridoxin. Profylaktické podávání pyridoxinu se pohybuje do 5 mg denně, tato dávka je však snížena při použití směsi s jinými vitaminy a minerálními solemi do O,5-2 mg. Terapeutické dávkování bývá individuální. Obvyklá terapeutická perorální dávka 20 - 40 mg denně, u některých typů anémií se může dávka zvýšit až na 500 mg pyridoxinu/den. Při výskytu neobvyklých reakcí se poraďte s lékařem! Dávky v období těhotenství a při kojení také konzultovat s lékařem! Tak jako u ostatních vitamínů skupiny B, je důležitým zdrojem pyridoxinu droždí, brambory, fazole, vepřové maso, vejce, banán, zelí, mrkev, ořechy, kuřata a ryby. Příznaky nedostatku mohou být nervové poruchy, anémie (chudokrevnost), ztráta vlasů, porucha imunitního systému, růstu, svalů.

Pozor rizikové skupiny!!!

- cukrovka (diabetes mellitus)
- kuřáci
- nedostatek hořčíku
- příjem B6 je většinou provázen nedostatkem i ostatních B vitaminů, ve věkové skupině 19 až 35 let a u osob zneužívajících alkohol
- více vitaminu B6 je třeba při zvýšeném příjmu bílkovin (20 mg/g bílkoviny) a tuků ve stravě, v těhotenství, při kojení, chronické dialýze, v případě poruchy vstřebávání živin (malabsorpce), při chronickém užívání léků (např. antikoncepčních tabletek, izoniazidu, D-penicilaminu, kortizonu), při nespavosti a podrážděnosti.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu
Aminokyselinové spektrum
GRAPEFRUIT ve 100 ml
L-Arginin 1500 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Arginin


Aminokyselina - zvyšuje hladinu oxidu dusíku podporujícího růst svalů, zvyšuje uvolňování inzulinu, glukagonu a růstových hormonů, významná složka svalového metabolismu, řídí uvolňování, transport a ukládání dusíku v těle, zpomaluje úbytek svalů po námaze.
otaznik
L-Theanin 200 mg
Ostatní a speciální doplňky
GRAPEFRUIT ve 100 ml
Beta Alanin - CarnoSyn® 500 mg
Taurin 500 mg
Ostatní a speciální doplňky
Taurin


Aminokyselina - důležitá při tvorbě žluči, trávení a vstřebávání tuků, působí jako nervový přenašeč v některých oblastech mozku a oční sítnice.
otaznik
L-Citrulin 2275 mg
Kofein bezvodý 200 mg
Glycerol 2000 mg
Extrakt z kořenové řepy DER 4:1 500 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 150 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska
Uvádí na trh:
Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň
Měrná cena
grapefruit 55 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi Ostrovit - Pump nitro shot 100ml

Ke zboží Pump nitro shot 100ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Nitrix, Tribulus, HMB > nitrix, nitric oxide, směsi > tekuté a gely > Pump nitro shot 100ml
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos