84 | Kč |
Carbosnack 55gEnergetické gely a tablety - Carbosnack, Isogel, Enervitene, Endurosnack, Energy Gel, Carbogel |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Další informace k produktu Carbosnack 55g
Jsou chvíle, kdy je potřeba vyčerpanému organismu okamžitě dodat energii. A právě s tím nám pomůže CARBOSNACK - energetický gel na bázi jednoduchých a velmi rychle vstřebatelných sacharidů. Obsahuje navíc účinné látky taurin a glycin.
CARBOSNACK - energie v pravý čas
V energetickém gelu CARBOSNACK převažují jednoduché cukry (glukóza), ale významnou součástí je také maltodextrin (polysacharid), který se vyznačuje prodlouženou vstřebatelností. Díky vzájemné kombinaci vybraných druhů sacharidů je zaručena rychlá a efektivní funkčnost produktu.
CARBOSNACK je díky své specifické konzistenci - gel - velice dobře vstřebatelný a nezatěžuje zažívací trakt.
CARBOSNACK je určen pro: rychlé doplnění energie v průběhu výkonu. Řešení energetické krize v průběhu fyzické zátěže. Doplnění energetického potenciálu.
- praktické balení znovu uzavíratelné tuby
- převaha jednoduchých rychlých cukrů
Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.
SLOŽENÍ
Carbosnack 55g
CARBOSNACK příchuť meruňka – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, aroma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barvivo beta karoten.
CARBOSNACK příchuť zelené jablko - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, emulze zelené jablko (aroma, barviva E-102 - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E-131), zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.
CARBOSNACK příchuť pomelo – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, aroma, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barvivo beta karoten.
CARBOSNACK příchuť borůvka - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, emulze borůvka (aroma, barviva E-122 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E-133), zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervant benzoan sodný, aroma, konzervant kyselina sorbová.
CARBOSNACK příchuť švestka – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, aroma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, barviva E-122 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a brilantní modř.
CARBOSNACK příchuť bitter lemon - voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, emulze bitter lemon (aroma, barviva E-102 a E-110 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.
CARBOSNACK příchuť cola – voda, glukóza, maltodextrin, taurin, glycin, zahušťovadlo xantanová guma, emulze cola (aroma, barvivo E-150d), regulátory kyselosti kyselina jablečná a kyselina citronová, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová.
DÁVKOVÁNÍ
Carbosnack 55g
- v případě potřeby použijte během aktivity a vždy dostatečně zapijte
- maximálně 4 tuby za den
- Nepřekračujte doporučené dávkování!
POUŽITÍ
- odšroubujte uzávěr a odstraňte plombu
- po otevření obsah tuby ihned spotřebujte.
UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.
BITTER LEMON | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1069 kJ (13%*) | 587,95 kJ (7%*) | |
Energetická hodnota | 252 kCal (13%*) | 138,6 kCal (7%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 61,8 g (24%*) | 33,99 g (13%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 18,5 g (21%*) | 10,18 g (11%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,8 g (13%*) | 0,44 |
MERUŇKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1069 kJ (13%*) | 587,95 kJ (7%*) | |
Energetická hodnota | 252 kCal (13%*) | 138,6 kCal (7%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 61,8 g (24%*) | 33,99 g (13%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 18,5 g (21%*) | 10,18 g (11%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,8 g (13%*) | 0,44 |
ZELENÉ JABLKO | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1069 kJ (13%*) | 587,95 kJ (7%*) | |
Energetická hodnota | 252 kCal (13%*) | 138,6 kCal (7%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 61,8 g (24%*) | 33,99 g (13%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 18,5 g (21%*) | 10,18 g (11%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,8 g (13%*) | 0,44 |
BORŮVKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1069 kJ (13%*) | 587,95 kJ (7%*) | |
Energetická hodnota | 252 kCal (13%*) | 138,6 kCal (7%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 61,8 g (24%*) | 33,99 g (13%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 18,5 g (21%*) | 10,18 g (11%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,8 g (13%*) | 0,44 |
BITTER LEMON | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Vitamín B3 - niacin | 8 mg (50%*) | 4,4 mg (28%*) |
Vitamíny a minerály Vitamín B3 - niacin Niacin je nutný pro uvolňování energie z potravy. Kyselina nikotinová může být používána ke snižování hladiny cholesterolu v krvi. Niacin někdy nazývaný nikotinamid, bez něj v podstatě nemůže vůbec pracovat mozek. Napomáhá při likvidaci některých složek cholesterolu a tuků v těle. Denní doporučená dávka je 16 mg. Množství pro dospělé se toleruje maximálně do 35 mg/den. Větší množství potřebují těhotné a kojící ženy, a např. lidé s onemocněním ledvin. Při pití alkoholu a požívání většího množství sladkostí potřeba roste.Pozor na předávkování!!!Příznakem pak může být zarudlá kůže, pocity horka, zvýšení aktivity krve. Lehký nedostatek niacinu se projevuje mnoha nespecifickými symptomy, např.: nespavost, ztráta chuti k jídlu, váhový úbytek, bolestivost jazyka a sliznice ústní dutiny, bolesti břicha, atd. Zdroji niacinu jsou opět pivní droždí, játra, tuňák, sardinky, krocan, semena slunečnice, fazole a hrachu. Funkce: - je součástí důležitých koenzymů v metabolismu sacharidů, mastných kyselin a aminokyselin (NAD a NADP) - udržuje normální tělesný růst a přiměřenou zásobu energie - podporuje syntézu žlucových solí, nutných pro trávení tuku a vstrebávání živin rozpustných v tucích (vitaminy A, D, E a K) - reguluje syntézu hormonu (tyroxin, inzulin, rustový hormon) - působí hlavne v játrech, kuži, strevech a kostní dřeni podporuje metabolismus tuků a přispívá k útlumu tvorby cholesterolu a triglyceridů Příznaky nedostatků: - pelagra (kožní záněty, průjem, postižení sliznic, depresivní psychóza, demence) - vyčerpání - mírné kožní vyrážky - průjem, podráždění - bolest hlavy, příznaky imitující úžeh - ztráta chuti k jídlu, poruchy spánku |
Chloridy | 168 mg | 92,4 mg | |
Sodík | 300 mg | 165 mg |
MERUŇKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Vitamín B3 - niacin | 8 mg (50%*) | 4,4 mg (28%*) |
Vitamíny a minerály Vitamín B3 - niacin Niacin je nutný pro uvolňování energie z potravy. Kyselina nikotinová může být používána ke snižování hladiny cholesterolu v krvi. Niacin někdy nazývaný nikotinamid, bez něj v podstatě nemůže vůbec pracovat mozek. Napomáhá při likvidaci některých složek cholesterolu a tuků v těle. Denní doporučená dávka je 16 mg. Množství pro dospělé se toleruje maximálně do 35 mg/den. Větší množství potřebují těhotné a kojící ženy, a např. lidé s onemocněním ledvin. Při pití alkoholu a požívání většího množství sladkostí potřeba roste.Pozor na předávkování!!!Příznakem pak může být zarudlá kůže, pocity horka, zvýšení aktivity krve. Lehký nedostatek niacinu se projevuje mnoha nespecifickými symptomy, např.: nespavost, ztráta chuti k jídlu, váhový úbytek, bolestivost jazyka a sliznice ústní dutiny, bolesti břicha, atd. Zdroji niacinu jsou opět pivní droždí, játra, tuňák, sardinky, krocan, semena slunečnice, fazole a hrachu. Funkce: - je součástí důležitých koenzymů v metabolismu sacharidů, mastných kyselin a aminokyselin (NAD a NADP) - udržuje normální tělesný růst a přiměřenou zásobu energie - podporuje syntézu žlucových solí, nutných pro trávení tuku a vstrebávání živin rozpustných v tucích (vitaminy A, D, E a K) - reguluje syntézu hormonu (tyroxin, inzulin, rustový hormon) - působí hlavne v játrech, kuži, strevech a kostní dřeni podporuje metabolismus tuků a přispívá k útlumu tvorby cholesterolu a triglyceridů Příznaky nedostatků: - pelagra (kožní záněty, průjem, postižení sliznic, depresivní psychóza, demence) - vyčerpání - mírné kožní vyrážky - průjem, podráždění - bolest hlavy, příznaky imitující úžeh - ztráta chuti k jídlu, poruchy spánku |
Chloridy | 168 mg | 92,4 mg | |
Sodík | 300 mg | 165 mg |
ZELENÉ JABLKO | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Vitamín B3 - niacin | 8 mg (50%*) | 4,4 mg (28%*) |
Vitamíny a minerály Vitamín B3 - niacin Niacin je nutný pro uvolňování energie z potravy. Kyselina nikotinová může být používána ke snižování hladiny cholesterolu v krvi. Niacin někdy nazývaný nikotinamid, bez něj v podstatě nemůže vůbec pracovat mozek. Napomáhá při likvidaci některých složek cholesterolu a tuků v těle. Denní doporučená dávka je 16 mg. Množství pro dospělé se toleruje maximálně do 35 mg/den. Větší množství potřebují těhotné a kojící ženy, a např. lidé s onemocněním ledvin. Při pití alkoholu a požívání většího množství sladkostí potřeba roste.Pozor na předávkování!!!Příznakem pak může být zarudlá kůže, pocity horka, zvýšení aktivity krve. Lehký nedostatek niacinu se projevuje mnoha nespecifickými symptomy, např.: nespavost, ztráta chuti k jídlu, váhový úbytek, bolestivost jazyka a sliznice ústní dutiny, bolesti břicha, atd. Zdroji niacinu jsou opět pivní droždí, játra, tuňák, sardinky, krocan, semena slunečnice, fazole a hrachu. Funkce: - je součástí důležitých koenzymů v metabolismu sacharidů, mastných kyselin a aminokyselin (NAD a NADP) - udržuje normální tělesný růst a přiměřenou zásobu energie - podporuje syntézu žlucových solí, nutných pro trávení tuku a vstrebávání živin rozpustných v tucích (vitaminy A, D, E a K) - reguluje syntézu hormonu (tyroxin, inzulin, rustový hormon) - působí hlavne v játrech, kuži, strevech a kostní dřeni podporuje metabolismus tuků a přispívá k útlumu tvorby cholesterolu a triglyceridů Příznaky nedostatků: - pelagra (kožní záněty, průjem, postižení sliznic, depresivní psychóza, demence) - vyčerpání - mírné kožní vyrážky - průjem, podráždění - bolest hlavy, příznaky imitující úžeh - ztráta chuti k jídlu, poruchy spánku |
Chloridy | 168 mg | 92,4 mg | |
Sodík | 300 mg | 165 mg |
BORŮVKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Vitamín B3 - niacin | 8 mg (50%*) | 4,4 mg (28%*) |
Vitamíny a minerály Vitamín B3 - niacin Niacin je nutný pro uvolňování energie z potravy. Kyselina nikotinová může být používána ke snižování hladiny cholesterolu v krvi. Niacin někdy nazývaný nikotinamid, bez něj v podstatě nemůže vůbec pracovat mozek. Napomáhá při likvidaci některých složek cholesterolu a tuků v těle. Denní doporučená dávka je 16 mg. Množství pro dospělé se toleruje maximálně do 35 mg/den. Větší množství potřebují těhotné a kojící ženy, a např. lidé s onemocněním ledvin. Při pití alkoholu a požívání většího množství sladkostí potřeba roste.Pozor na předávkování!!!Příznakem pak může být zarudlá kůže, pocity horka, zvýšení aktivity krve. Lehký nedostatek niacinu se projevuje mnoha nespecifickými symptomy, např.: nespavost, ztráta chuti k jídlu, váhový úbytek, bolestivost jazyka a sliznice ústní dutiny, bolesti břicha, atd. Zdroji niacinu jsou opět pivní droždí, játra, tuňák, sardinky, krocan, semena slunečnice, fazole a hrachu. Funkce: - je součástí důležitých koenzymů v metabolismu sacharidů, mastných kyselin a aminokyselin (NAD a NADP) - udržuje normální tělesný růst a přiměřenou zásobu energie - podporuje syntézu žlucových solí, nutných pro trávení tuku a vstrebávání živin rozpustných v tucích (vitaminy A, D, E a K) - reguluje syntézu hormonu (tyroxin, inzulin, rustový hormon) - působí hlavne v játrech, kuži, strevech a kostní dřeni podporuje metabolismus tuků a přispívá k útlumu tvorby cholesterolu a triglyceridů Příznaky nedostatků: - pelagra (kožní záněty, průjem, postižení sliznic, depresivní psychóza, demence) - vyčerpání - mírné kožní vyrážky - průjem, podráždění - bolest hlavy, příznaky imitující úžeh - ztráta chuti k jídlu, poruchy spánku |
Chloridy | 168 mg | 92,4 mg | |
Sodík | 300 mg | 165 mg |
BITTER LEMON | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Beta Alanin - CarnoSyn® | 400 mg | 220 mg | |
Cholin | 100 mg | 55 mg |
Ostatní a speciální doplňky Cholin Organismus si jej vytváří sám, ale ne v dostatečném množství. Přispívá k využití mastných kyselin v organismu, chrání játra proti ztukovatění (stetose) a zabraňuje usazování cholesterolu na cévních stěnách. Nedostatek vede ke zhoršení mozkové činnosti. |
Glukuronolakton | 500 mg | 275 mg |
MERUŇKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Beta Alanin - CarnoSyn® | 400 mg | 220 mg | |
Cholin | 100 mg | 55 mg |
Ostatní a speciální doplňky Cholin Organismus si jej vytváří sám, ale ne v dostatečném množství. Přispívá k využití mastných kyselin v organismu, chrání játra proti ztukovatění (stetose) a zabraňuje usazování cholesterolu na cévních stěnách. Nedostatek vede ke zhoršení mozkové činnosti. |
Glukuronolakton | 500 mg | 275 mg |
ZELENÉ JABLKO | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Beta Alanin - CarnoSyn® | 400 mg | 220 mg | |
Cholin | 100 mg | 55 mg |
Ostatní a speciální doplňky Cholin Organismus si jej vytváří sám, ale ne v dostatečném množství. Přispívá k využití mastných kyselin v organismu, chrání játra proti ztukovatění (stetose) a zabraňuje usazování cholesterolu na cévních stěnách. Nedostatek vede ke zhoršení mozkové činnosti. |
Glukuronolakton | 500 mg | 275 mg |
BORŮVKA | ve 100 g | v 1 tubě 55 g | |
---|---|---|---|
Beta Alanin - CarnoSyn® | 400 mg | 220 mg | |
Cholin | 100 mg | 55 mg |
Ostatní a speciální doplňky Cholin Organismus si jej vytváří sám, ale ne v dostatečném množství. Přispívá k využití mastných kyselin v organismu, chrání játra proti ztukovatění (stetose) a zabraňuje usazování cholesterolu na cévních stěnách. Nedostatek vede ke zhoršení mozkové činnosti. |
Glukuronolakton | 500 mg | 275 mg |
Počet dávek v balení | 1 |
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení. |
---|---|---|
Celková hmotnost včetně obalu | 60 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. |
Hromadné balení | 12 ks |
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu) |
Sazba DPH | 12 % | |
Adresa výrobce: NUTREND D.S. a.s. Chválkovice 604, 77900 Olomouc , ČR |
||
Uvádí na trh: NUTREND D.S. a.s. Chválkovice 604, 77900 Olomouc , ČR |
bitter lemon | 61,82 Kč / 100 g |
---|---|
borůvka | 61,82 Kč / 100 g |
meruňka | 61,82 Kč / 100 g |
zelené jablko | 61,82 Kč / 100 g |
400 | Kč |
1 058 | Kč |
Ke zboží Carbosnack 55g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce