|
Isodrinx 750ml
Iontové nápoje - tekuté
|
|
|
|
Druh |
|
Cena |
Množství |
|
pomeranč
skladem
|
 |
40,99 Kč |
|
|
Další informace k produktu Isodrinx 750ml
Průměrné nutriční informace
POMERANČ |
ve 100 ml |
v 1 lahvi 750 ml |
|
Energetická hodnota |
114 kJ (1%*) |
855 kJ (10%*) |
|
Energetická hodnota |
27 kCal (1%*) |
202,5 kCal (10%*) |
|
Sacharidy - uhlohydráty |
6,5 g (3%*) |
48,75 g (19%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty
Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. 
|
z toho cukry |
6,5 g (7%*) |
48,75 g (54%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry
Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. 
|
Sůl |
0,1 g (2%*) |
0,75 |
|
*) Referenční hodnoty příjmu
CITRON |
ve 100 ml |
v 1 lahvi 750 ml |
|
Energetická hodnota |
114 kJ (1%*) |
855 kJ (10%*) |
|
Energetická hodnota |
27 kCal (1%*) |
202,5 kCal (10%*) |
|
Sacharidy - uhlohydráty |
6,5 g (3%*) |
48,75 g (19%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty
Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. 
|
z toho cukry |
6,5 g (7%*) |
48,75 g (54%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry
Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. 
|
Sůl |
0,1 g (2%*) |
0,75 |
|
*) Referenční hodnoty příjmu
COOL |
ve 100 ml |
v 1 lahvi 750 ml |
|
Energetická hodnota |
114 kJ (1%*) |
855 kJ (10%*) |
|
Energetická hodnota |
27 kCal (1%*) |
202,5 kCal (10%*) |
|
Sacharidy - uhlohydráty |
6,5 g (3%*) |
48,75 g (19%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty
Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. 
|
z toho cukry |
6,5 g (7%*) |
48,75 g (54%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry
Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. 
|
Sůl |
0,1 g (2%*) |
0,75 |
|
*) Referenční hodnoty příjmu
MIX BERRY |
ve 100 ml |
v 1 lahvi 750 ml |
|
Energetická hodnota |
114 kJ (1%*) |
855 kJ (10%*) |
|
Energetická hodnota |
27 kCal (1%*) |
202,5 kCal (10%*) |
|
Sacharidy - uhlohydráty |
6,5 g (3%*) |
48,75 g (19%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty
Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. 
|
z toho cukry |
6,5 g (7%*) |
48,75 g (54%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry
Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. 
|
Sůl |
0,1 g (2%*) |
0,75 |
|
*) Referenční hodnoty příjmu
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Celková hmotnost včetně obalu |
820 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. 
|
Sazba DPH |
21 % |
|
Adresa výrobce: NUTREND D.S. a.s. Chválkovice 604, 77900 Olomouc , ČR nutrend.cz |
|
|
Distributor: NUTREND D.S. a.s. Chválkovice 604, 77900 Olomouc , ČR info@nutrend.cz |
|
|
Měrná cena
pomeranč |
5,47 Kč / 100 ml |
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce