Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

Jednotlivé vitaminy, minerály

Druh Cena Množství

skladem
130 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

Podrobný popis
Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

OstroVit Vitamin B1 Thiamin je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem thiaminu. Jedná se o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o cennou mikroživinu.

Zdroj vitamínu B1 - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 100 mg thiaminu.

1 porce = 1 kapsle.

Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.

Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.

OstroVit Vitamin B1 Thiamin - cenný zdroj cenných mikroživin

Vitamin B1, také známý jako thiamin, je ve vodě rozpustná složka, která patří mezi vitamíny B. Je to sloučenina, která se vyskytuje v mnoha běžně dostupných potravinářských výrobcích, ale je třeba si uvědomit, že obsah thiaminu v potravinách je relativně nízký. Přírodní zdroje vitamínu B1 zahrnují maso, ryby, ale i pšeničné klíčky, celozrnné obiloviny a suché luštěniny. OstroVit využívá thiamin hydrochlorid, tedy chemicky dostupnou formu sloučeniny, která má pozitivní vliv na kvalitu a účinnost suplementace.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Vitamin B1 Thiamin

Thiamin přispívá k udržení správného energetického metabolismu a také napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Vitamin B1 navíc podporuje udržení optimálních psychických funkcí a napomáhá správné činnosti srdce.

SLOŽENÍ

Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

obsahuje: Thiamin hydrochlorid (thiamin), objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza; inulin.

DÁVKOVÁNÍ

Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. 

UPOZORNĚNÍ

Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívá jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některé ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí užívat přípravek. Uchovávejte mimo dosah dětí. Viz spodní část balení. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Vitamíny a minerály
v 1 kapsli
Vitamín B1 - thiamin 100 mg (9091%*)
Vitamíny a minerály
Vitamín B1 - thiamin


Vitamín B1 působí příznivě na nervový systém a proti únavě.Při velké fyzické námaze a při stresu potřeba vitamínu B1 stoupá. Thiamin se v lidském těle neukládá a jeho zásoba vydrží jen na 4-10 dní. Proto musí být stále přítomen v potravě.

Vitamin B1 (thiamin, někdy zvaný také aneurin) je rozpustný ve vodě. Vyskytuje se v lidském organismu ve vázaných formách. Účastní se přeměny cukrů v organismu a je významný také při přeměně alfa-oxokyselin. Thiamin je pravidelnou složkou multivitaminových přípravků. Používá se jako ochrana před nedostatkem tohoto vitaminu v těle nebo při prokázaném nedostatku tohoto vitaminu, tj. při hypovitaminóze, která se projevuje únavou, často ztrátou chuti k jídlu, svalovou slabostí, závratěmi, bolestmi v kloubech, poruchami růstu, bolest hlavy,záněty nervů, zrychlením srdeční činnosti, poklesem krevního tlaku, psychickými a nervovými poruchami. Jako doplňkové léčivo se používá také při zánětech nervů projevujících se u alkoholiků a těhotných žen, při léčbě hnisavých zánětů vlasových míšků čili tzv. furunklů, při pásovém oparu, u roztroušené sklerózy a také při terapii léčivy, která potlačují střevní floru syntetizující vitaminy skupiny B.Nepodáváme při přecitlivělosti na thiamin.Pozor na alergické kožní rekce (senná rýma, kopřivka).Jeho vstřebávání snižuje například-současně podávaná antibiotika a nebo jiná chemoterapeutika.Denní potřeba je asi 1,5 mg u dospělých a udětí 0,25-1,5 mg.Pokud, ale doporučí tento vitamin lékař může se pohybovat až 25-100 mg. V těhotenství a při kojení není podávání zakázáno. Nejlepším zdrojem jsou brambory, droždí, fazole, obiloviny, vepřové maso, lískové oříšky, drůbež a ryby.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 60
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 120 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska
Uvádí na trh:
Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň
Měrná cena
Vitamin B1 thiamine 60 kapslí 216,67 Kč / 100 cps
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi Ostrovit - Vitamin B1 thiamine 60 kapslí

Ke zboží Vitamin B1 thiamine 60 kapslí nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Vitaminy, minerály, anticrampy > jednotlivé vitaminy, minerály > Vitamin B1 thiamine 60 kapslí
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos