REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

Produkty obsahující rostlinné výtažky

Druh Cena Množství

skladem
329 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další informace k produktu REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

Podrobný popis
REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

REM5 je určen ke zlepšení spánku, hloubku spánku a zlepšení usínání. Snižuje stres, podporuje relaxaci a uvolňuje organismus. Obsahuje výlučně přírodní látky a jejich extrakty, které příznivě působí na organismus. REM5 vám podpoří dokonalou regeneraci organismu a mentální zdraví. Je pomocníkem pro lidi kteří mají problém s usínáním a spánkem.

REM5 od Body Nutrition je doplněk stravy s obsahem přírodních látek a jejich extraktů. Je určen ke zlepšení spánku, hloubku spánku a zlepšení usínání. REM5 snižuje stres, podporuje relaxaci a uvolňuje organismus. Jedna dávka jsou 3 tobolky, které se užívají 1h před spánkem. Spánkový cyklus má 5 REM fází, které se během noci vícekrát opakují. Tyto fáze mají označení REM1-REM5 a jsou důležité pro dokonalou regeneraci organismu. Každá z těchto fází hraje v celém cyklu svou roli a je nepostradatelná. REM5 působí na každou non - REM fázi a je velkým pomocníkem pro lidi kteří mají problém s usínáním a spánkem.

non – REM1 – spánek začíná postupným přechodem z bdělosti do lehkého spánku, což může trvat od několika vteřin až po několik desítek minut. Pro tuto fázi je typické, že dochází k postupnému uvolnění napnutých svalů (což se může projevit podvědomými svalovými záškuby) a ke zpomalení pohybů očí. Zklidňuje a zpomaluje se dech as ním i frekvence tepu.

non – REM2 – v této fázi se mysl postupně stále více odpoutává od okolního prostředí a pokud vás v dané chvíli něco probere, jen s velkými obtížemi v krátké době znovu usnete. Tep se stává pravidelnějším, klesá tělesná teplota, dochází k mírnému napětí svalů oči se přestávají hýbat a dýchání se stabilizuje.

non – REM3 – představuje krátké období přechodu do hlubokého spánku. Objevují se již první sny, vlnové frekvence, na kterých pracuje mozek, jsou v rozhraní Théta a Delta. Tato fáze může trvat přibližně deset minut a během ní dochází k postupné regeneraci těla.

non – REM4 – tato fáze spánku představuje hluboký spánek, ve kterém je člověka velmi obtížné probrat. Tep i tělesná teplota klesají, dýchání je pomalé a pravidelné. První 4 fáze jsou pro člověka důležité především z pohledu fyzické regenerace organismu a nervového systému. Tělo během nich nabude nové energie, obnoví se námahou poškozené svaly a kosti, posílí se imunitní systém.

REM5 – Mozek je v této fázi aktivnější než při plném vědomí. Sní se bizarní, nesmyslné sny a lze sledovat mimovolné pohyby svalů na obličeji, rukou i nohou. Tato fáze, která se nazývá také paradoxním spánkem, se opakuje 3x – 4x za noc a tvoří přibližně 1/4 spánku. Během ní dochází k přenášení informací z krátkodobé do dlouhodobé paměti. Předchozí non – REM fáze pomáhají regenerovat tělo a podporují hojení ran, REM fáze plně zaměstnává mysl. Její charakteristickým projevem je snění. Má nezanedbatelný vliv na mentální zdraví a kognitivní schopnosti.

Výhody:

  • zlepšuje spánek
  • zlepšuje usínání
  • zlepšuje délku spánku
  • odbourává stres
  • uvolňuje organismus
  • podporuje relaxaci

SLOŽENÍ

REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

obsahuje: ashwagandha extrakt (5% withanoloidů), bisglycinát hořečnatý, želatinová kapsle, mučenka pletný extrakt (4:1), zelený čaj extrakt (99% l-theaninu), kozlík lékařský extrakt (4:1).

DÁVKOVÁNÍ

REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

Doporučená denní dávka 3 tobolky. Denní dávku užívat 1 hodinu před spánkem nebo ve večerních hodinách, zapíjet dostatečným množstvím vody, při polykání nezaklánět hlavu. 

UPOZORNĚNÍ

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladování: Skladovat v suchu, mimo dosah dětí a slunečních paprsků v teplotě do 25°C. Omezení: Nevhodné pro děti, v těhotenství, při kojení a při alergii na některou z použitých surovin. Nenahrazuje pestrou stravu.

Vitamíny a minerály
v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
Elementární hořčík 27,8 mg 83,4 mg
Aminokyselinové spektrum
v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
L-Theanin 67 mg 201 mg
Ostatní a speciální doplňky
v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
Ashwagandha 268 mg 804 mg
Extrakt z kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) 67 mg 201 mg
Mučenka pletní 89 mg 267 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 30
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 150 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Uvádí na trh:
Martin Timko-Body Shop, Žitá 61, 082 16 Fintice, Slovenská republika
Měrná cena
REM 5 90 kapslí sleep and relaxation 365.56 Kč / 100 cps
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi Body Nutrition - REM 5 90 kapslí sleep and relaxation

Ke zboží REM 5 90 kapslí sleep and relaxation nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Produkty s obsahem rostlinných výtažků a extraktů > REM 5 90 kapslí sleep and relaxation
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos